20 Mayıs 2015 Çarşamba

VATAN PARTİSİ (DENİZLİ) ÇAMLIK'TA YURTTAŞLARLA BULUŞTU (19 Mayıs 2015-Denizli)








2 yorum:

  1. -Masonlar Cemiyetinin Varlığı,
    Türk Devrimlerinin geleceği için,
    Türk Devletinin geleceği için tehlikedir.
    Derhal kapatılsın!

    Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürkün bu emri, 1935 yılında cumhuriyet gazetesinde yayınlanmıştır. Günümüzün cumhuriyet gazetesinin internet arşivinde ise masonlar cemiyetinin kapatılmasıyla ilgili tek nüsha yoktur!

    -Bu gün kapanıyoruz. Biz, bir avuç bilgili ve örgütlü azınlığız. Bilgili ve örgütlü azınlıklar, bigisiz ve örgütsüz yığınları her zaman yönetir.‘ Masonlar Cemiyetinin dergilerinde, kapanma duyurusu böyledir.

    Bu tarihi gerçeği, ömürleri boyunca hiç bir zaman ne yazılı, ne de sözlü olarak dile getirmeyen sözde atatürkcüler, sözde devrimciler, sözde solcular, milliyetciler ne kadar güvenilir kişilerdir?

    Vatan Partisinin, CHP veya MHP nin yönetimlerinden bu gerçeği bir defa olsun açıklayan biri oldumu?

    Bu fırkaların yönetimleri uluslar arası kırkharamilerin ellerinde üç kağıtlardan birileri değillerse; uluslar arası siyonizimin uşakları değillerse, neden bu gerçeği bu bu zamana kadar dile getirmediler ve getirmiyorlar da?

    Bu tür yönetimlerin arakasına takılanların kişilik durumları, kaderleri, gelecekleri;

    horoz kılığına girmiş tilkinin arkasına takılarak,
    kümese gidiyoum zannederek tilkinin inine giden tavukların, feriklerin, civcivlerin akibetleri, gelecekleri, kaderleri gibi olmuştur, olacaktır da.

    ÜÜÜ ürü üüüüü, üüü ürü üü!
    Siyonistlerin demokrasi denen üç kağıtcılık oyunlarına alet olmayın. Bu uyduruk, üç kağıtcılık düzenlerine meydanlarda oynayarak direnin. Eşkiya dünyaya ebediyyen hakim olamaz. Biline.

    YanıtlaSil
  2. Namuslular da, EN AZ "namussuzlar kadar" cesur, atılgan, çalışkan ve sağlam; Bilhassa çok onurlu, mutlak sorumlu ve her daim bilinçli, "farkında" olmalıdırlar!..

    Her derece ve düzey SEÇİM'lerde; Seçim sürecinin en onurlu biçimde; Eşit, adil, saydam ve dürüst işlemesini sağlayamayan; Sandığa var gücüyle sahip çıkmayan; Seçim öncesi hazırlık dönemi ve sandık başı ile seçim sonrası hile-desise, alçaklık ve nitelikli sahtekârlıklara karşı "YETERLİ VE GEREKLİ" önlemleri almayan ve "ta ki, gerçek, adalet ve hakikat tecelli edinceye kadar" tam bir dirayet, yüksek irade ve faziletle hukuk mücadelesi vermeyen Parti "keellem yekün yok", mensupları ve bilhassa sorumlu yöneticileri onursuz, sorumsuz, namussuz, insanlık, adalet, hukuk ve millet düşmanı hükmündedir!...
    ÇÜNKÜ!..
    "Hüküm ve Hikmet, sadece ve yalnızca ADALET ile kaim ve mümkündür"
    B İ L İ N E

    YanıtlaSil